Sponsoring - Soccer boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoring

Sponsoring

Onze vereniging groeit sterk, en ook met onze prestaties staan we ons “mannetje”. Het eerste zaterdagelftal speelt in de 3e klasse. Dat staat nog los van onze bruisende jeugdafdeling.

Soccer Boys is een vereniging die verder wil groeien en bloeien. Om die doelstelling te kunnen verwezenlijken is, naast alle activiteiten van vrijwilligers, geld een noodzakelijk middel. Geld verwerft de vereniging door middel van contributies, kantine-omzet en sponsoring. De laatste jaren vormt sponsoring een steeds serieuzer onderdeel van de begroting. Daarnaast ontdekken steeds meer bedrijven dat Soccer Boys bij uitstek de mogelijkheid biedt om hun bedrijf meer naamsbekendheid in de regio te geven. In deze tijd van individualisme biedt een hechte vereniging, met een vooraanstaande plaats binnen de gemeenschap, een voor veel ondernemingen interessante associatie. Als uw bedrijf kiest voor sponsoring bij Soccer Boys dan kiest u voor:

 

  • Een club met een sociaal klimaat waarin visie, motivatie, ambitie, eenheid en enthousiasme centraal staat, hetgeen een positieve uitstraling voor de sponsor betekent;
  • De grootste club van Bleiswijk met ruim 800 leden, een betrokken achterban en een interessant bezoekersaantal;
  • Soccer Boys is het sociale ontmoetingspunt van Bleiswijk en zodoende het uithangbord van Bleiswijk. Dit maakt Soccer Boys voor uw bedrijf het middel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Wilt u het unieke ‘product’ Soccer Boys ervaren, dan nodigen wij u graag uit op ons park tijdens één van de vele wedstrijden en/of activiteiten.

Soccer Boys heeft heel veel baat bij haar trouwe schare sponsors en is hun ook veel dank verschuldigd. We willen graag onze huidige sponsors behouden door de kwaliteit van de sponsormogelijkheden nog meer te verbeteren. Daarnaast verwelkomen wij ook graag nieuwe sponsors en zijn uiteraard beschikbaar om de verschillende mogelijkheden toe te lichten en waar mogelijk het gesprek aan te gaan met elkaar.

sponsorcommissie@soccerboys.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!