Lid worden?

 

Lid worden?

 

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden als lid van Soccer Boys.
Allereerst een paar spelregels met betrekking tot het lidmaatschap en de betaling. Lees deze spelregels goed door, zodat je weet waar je aan toe bent.

 

Spelregels

1

Nieuwe leden moeten insturen per mail naar ledenadministratie
JO13, JO15, JO17 en JO19 Junioren en Senioren;
-  pasfoto bij voorkeur digitaal  (voor de verplichte spelerspas)

- leden van 14 jaar en ouder moeten een kopie van een
  legitimatiebewijs met foto inleveren(paspoort, rijbewijs  of identiteitskaart).

2

De contributie van Soccer Boys wordt  omstreeks half/eind september middels een verplichte automatische incasso van je rekening afgeschreven. 

3

Indien de contributie niet geïnd kan worden en je hebt de contributie zelf niet overgemaakt op rekening NL11 RABO 01076 49500  op 30 september dan volgt een verzoek om betaling inclusief een boete van € 20,= aministratiekosten).

4

Indien de verschuldigde contributie op bovenvermelde datum niet is ontvangen, mag je NIET deelnemen aan wedstrijden en/of trainingen.

5

In de ledenvergadering 11 oktober 2010 is besloten dat de boetes bij overtredingen opgelegd door de KNVB automatisch geïncasseerd worden. Indien je (kind) afgelopen periode een overtreding heeft begaan, zal dit bedrag 1x per 2 maand (1 oktober, 1 januari, 1 maart, 1 juni) van je rekening  geïncasseerd worden.

6

Als je je lidmaatschap beëindigd hebt, wordt de automatisch incasso door ons stopgezet.

7

Als je het lidmaatschap wilt opzeggen, dan moet dit uiterlijk 31 mei bij de ledenadministratie gemeld zijn. Als dit niet is gebeurd, moet je de volledige contributie voor het nieuwe voetbalseizoen betalen. Afmelden kan hier.

8

Zonder compleet ingevuld aanmeldformulier wordt de aanmelding niet in behandeling genomen.

9

Je ontvangt altijd binnen 2 weken een bevestiging van de ledenadministratie.
Is dit niet het geval dan kan het zijn dat het bericht niet goed is ontvangen. We raden je aan om dan contact met de ledenadministratie op te nemen.

Lid worden?

NAW gegevens

Informatie lidmaatschap


We maken u erop attent dat een volwassen lid of minimaal 1 ouder of verzorger van het jeugdlid verplicht is vrijwilligerswerk te verrichten (meerdere antwoorden mogelijk). Wilt u bardienst of keukendienst samen doen met een bekende, kunt u dat aangeven. We plannen dat dan in.

Handig om te weten wie je bent om vrijwilligerswerk te verrichten.Voor- en achternaam voor vrijwilligerswerk.
Controleer of uw aanmelding goed verzonden is en bevestigd wordt door naar boven te scrollen.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!