Vrijwilligers voetbal.nl app - Soccer boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilligers voetbal.nl app

Vrijwilligers voetbal.nl app

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Hierbij delen wij graag een eerste update rondom het vrijwilligersbeleid.

Het was al langer bekend dat we met elkaar een goede vorm moesten vinden om de verschillende vrijwilligerstaken beter te verdelen. En zoals gemeld is tijdens de afsluitdag op 18 juni 2022 gaan we bij Soccer Boys dit nieuwe seizoen starten met een nieuw systeem om de vrijwilligerstaken beter te verdelen en in te plannen.

De Voetbal.nl app biedt hier goede faciliteiten voor. Via de Voetbal.nl app kun je zien welke taken er beschikbaar zijn en kun je ook aangeven welke taken jouw voorkeur hebben. Op deze manier kunnen we bij het plannen van de vrijwilligerstaken rekeninghouden met jouw voorkeur!

De bedoeling is dat er aan het einde van het seizoen twee taken zijn uitgevoerd. We houden dit bij middels een puntensysteem binnen de Voetbal.nl app. Hoe dit precies in zijn werk gaat, gaan we uitleggen in de volgende publicatie! Ook is het mogelijk om diensten te ruilen via de app. Makkelijk als je zelf een keer niet kan. Mocht je zelf echt niet kunnen, dan is het mogelijk om taken af te kopen tegen een kleine vergoeding. Ook hier zullen we bij een volgende publicatie dieper op ingaan.

Wij zullen de komende weken nog twee publicaties plaatsen over de nieuwe functie binnen de Voetbal.nl app. Hou de website dus goed in de gaten! Het uitvoeren van de vrijwilligerstaken is verplicht voor iedereen, tenzij je deze dus afkoopt.

Gebruik jij de Voetbal.nl app nog niet? Je kunt hem hier downloaden in de App Store (Apple) en hier in de Play Store (Google). Gebruik je de Voetbal.nl app al wel, dan zie je dat er een menu item is bijgekomen (inloggen met je mailadres wat bij de club bekend is.) 

Volg de onderstaande stappen om te zien hoe jij jouw taken kunt kiezen.

Screenshot_2022-08-18_at_09.49.07.pngScreenshot_2022-08-18_at_09.49.33.png

 

 

Publicatie 2

Beste leden en ouders van jeugdleden,

In de vorige publicatie van 18 augustus jongstleden hebben wij jullie een korte introductie gegeven over het nieuwe vrijwilligersbeleid én de vrijwillgerstakenfunctie binnen de Voetbal.nl app.

Zoals reeds gedeeld met jullie is het de bedoeling dat er aan het einde van het seizoen door iedereen twee van de vrijwilligerstaken zijn uitgevoerd. We houden dit bij middels een puntensysteem binnen de Voetbal.nl app.

  • Maar eerst even een extra medeling: Helaas hebben zich tot nu toe slechts 4 personen aangemeld waardoor we nu genoodzaakt zijn om proactief mensen in te roosteren omdat anders de consequentie is dat bijvoorbeeld de kantine dicht blijft en dat wil niemand. Daarom hebben wij ook eerst nog de vraag gesteld via de bestaande Whatsapp team groepen.

Graag leggen wij jullie hierbij uit hoe dat gaat:

  • Je begint het seizoen met nul punten, elke taak die jij uitvoert heeft een waarde van één punt (bv. een bar- of keukendienst). Wanneer je een bardienst hebt gedraaid en deze hebt aangemeld via de Voetbal.nl app dan zal er automatisch een punt worden toegekend. Binnen de Voetbal.nl app onder “vrijwilligerstaken” kun je jouw status raadplegen (zie afbeelding hieronder). Wanneer je bent ingepland voor een toekomstige taak dan zal dit te zien zijn bij (X ingepland). Als de ingeplande datum verstreken is en de taak uitgevoerd dan zal het punt verplaatsen naar de behaalde punten.

Ook is het mogelijk om diensten te ruilen via de app. Makkelijk als je zelf een keer niet kan. Mocht je zelf echt niet kunnen, dan is het mogelijk om taken af te kopen tegen een kleine vergoeding. Het afkopen van de twee vrijwilligerstaken is overigens helemaal prima en dat kan zelfstandig gedaan worden zonder overleg. Wij kunnen dit in de Voetbal.nl App bijhouden.

  • Wanneer je niet kan op een ingeplande datum dan kan je jou taak aanbieden als “wil ruilen” de taak komt dan weer beschikbaar voor andere. Let wel: Je bent pas echt vrijgesteld van de taak als de taak ook werkelijk door iemand is overgenomen! Ken of heb jij al iemand die jou taak wilt overnemen? Vraag die persoon dit dan ook te doen in de app. Anders bestaat de kans dat jij een boete krijgt en de ander zijn punt misloopt.

 

  • Ook is het mogelijk om de vrijwilligerstaken af te kopen. Dit kost per taak € 35,-

Ben je ingepland voor een taak maar wil je deze specifieke taak afkopen dan kun je dat per e-mail aangeven via vrijwilligers@soccerboys.nl (intern zorgen wij ervoor dat deze mail bij zowel de ledenadministratie en ook bij de penningmeester terecht komt. Een taak afkopen kan tot maximaal vier weken voor aanvang van de ingeplande taak; (dit geeft ons tijd om de taak te her plannen).

  • Bij het niet komen opdagen bij een afgesproken vrijwilligerstaak, wordt er direct een boete van € 75,- in rekening gebracht. Juist omdat er een kans bestaat om een dienst af te kopen en te ruilen, hoeft er nooit een reden te zijn om niet te komen opdagen. Daarnaast willen wij juist dat onze vrijwilligers niet alleen komen te staan en juist vanuit een groep aan taken werken. Het is ook gewoon gezelliger natuurlijk!

Gebruik jij de Voetbal.nl app nog niet? Je kunt hem hier downloaden in de App Store (Apple) en hier in de Play Store (Google). Gebruik je de Voetbal.nl app al wel, dan zie je dat er een menu item is bijgekomen (inloggen met je mailadres wat bij de club bekend is.) Volg de onderstaande stappen om te zien hoe jij jouw taken kunt kiezen. Wij hebben deze screenshots in het vorige artikel ook gedeeld.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!